Tips til hvordan du spare penge hver måned

Alle gør dårlige økonomiske beslutninger fra tid til anden, og lidt hjælp med at spare penge er altid i god brug. For eksempel, kan et besøg på mall at købe en billig vare forvandles til en uplanlagt shoppingtur. En plan for at købe nogle lille gadget kan blive et hjem teknologi makeover. Anvende nogle sparsommelig udgifter tips vil hjælpe til at dæmpe disse penge spilde impulser og hjælp form nye penge at spare vaner. Mens kørsel bruge cruse og betale respekt til Hanry Ford(inventor of automobile), respekt til din bil (ingen slid, bedste mpg), og bedst af alt respekt for din familie, hvem du vil altid se efter en beroligende kørsel hjem cruising. Mere sådan rådgivning til at komme…

Jeg har ikke været i stand til at læse din blog i et par uger, men jeg elsker dette indlæg! Du er dybest set mig eller jeg er dybest set dig, men stadig lære masser af ting fra dig i dette indlæg! AGH! Så meget har vi allerede i dit indlæg især på forældrerollen, amning, klud diapering og børn tøj gratis eller super billige.

Tip to: Sluk elektriske apparater og produkter når den ikke er i brug: slippe af situationer, når elektriske apparater er tændt, når de ikke er påkrævet. For eksempel, hvis du ikke er i rummet, slukke lysene. Når du betjener klimaanlægget, Husk på at holde klimaanlægget i normal tilstand for at spare en masse af elektricitet.

Hvis du købte en 15 linje Powerball billet hver uge i 60 år, ville dine chancer for at ramme den store ene være en sølle 0,12%. At lægge det en anden måde; efter en levetid på køber nok billetter for at tapet et hus, du stadig 99.88 procent garanteret at tabe. Lotto er en skat på mennesker, der ikke gør math.

Ja, kan du spare penge lidt efter lidt, med stor omhu til hver forbrug i dagligdagen. Med et års persistens, du vil blive overrasket over med den akkumulerede opsparing og derefter du opbevare en sædvanlige liv, uden det første års smerte og pres. Dette en sparsommelig livsstil.

Styr alle dine udgifter til mindst en måned og finde ud af hvor dine penge igangværende. Når jeg siger alt, mener jeg alle. Hvis du køber en pakke tyggegummi med ændringen i konsollen, Skriv det ned. Den bedste måde jeg har fundet til at spore mine udgifter er at bede om en kvittering, hver gang om jeg betaler med betalingskort, check eller kontanter. Du behøver ikke at holde kvitteringerne for evigt, men det er den bedste måde at afgøre, hvor dine penge vil og hvis der er nogen steder du kan spare penge.

Jeg kan ikke være et hundrede procent sikker på her, fordi jeg ikke kender den fuld kontekst af hvad de var tælle, men ikke er det typisk for sundhedspersonale til at tage nøje lager af udstyr under operationen? Ikke at opkræve pr. kvadrat gaze, men at sikre, at når operationen er overstået, blev ingen udenlandske organer efterladt i såret. Jeg er ikke i healthcare branchen selv, så hvis nogen ved bedre, bedes du rette mig.

Termoruder til windows er vanvittigt dyre. Hvis du ikke har råd til det, eller du leje, har isenkræmmere midlertidig stick-on plastic film, der gør et godt job på billige. Hvis ikke du er alt for house-proud, tape bobleplast på glasset. Du vil ikke være i stand til at se meget, men du vil være varm.

Spare penge hjemme på en ugentlig basis på hvilket tidspunkt gør du vasketøjet ved at gøre en fuld belastning på et tidspunkt i stedet for et eller to elementer. Du sparer her om tøjvask sæbe og skyllemiddel og energi gør en fuld belastning af klude i stedet på et halvt belastning.

Færre og færre sygeplejersker er i stand til at regne med pensioner i deres gyldne år. Det er til dig at spare op til alderdommen, og jo tidligere du starter, jo bedre. Hvis din arbejdsgiver svarer bidrag til en tilbagetrækningskonto, såsom en 401 (k), max ud fordelen-det er gratis penge. Ud over, at beregne hvor meget du bliver nødt til at lægge væk hvert år for at leve den pensionering livsstil du forestiller dig (møde med en finansiel rådgiver kan hjælpe dig gøre disse skøn). Effekt af renters rente betyder midler du sætte væk nu vil betale sig i Spar senere.