Top 5 Økonomi Tips For nylig College kandidater

Velkommen til nyhedsbrevet smartere lever. Redaktør Tim Herrera emails læsere en gang om ugen med tips og råd til at leve et bedre og mere tilfredsstillende liv. Tilmeld dig her og få det i din indbakke hver mandag morgen. Den vigtigste grund til at samle nødsituation besparelser er at afbøde slag fra muligt stød til dit budget som et jobtab eller stor medicinsk regning. Sommetider, selv, din regnvejrsdag fond måske nødt til at absorbere skader fra flere forstyrrelser på samme tid.

Tilmeld dig emails at få særlige tilbud hvor du handler. Jeg har en separat e-mail-konto til dette, så jeg ikke forsumpe i e-mails. Fordi virksomheder give særlige tilbud til deres abonnenter, er dette en fantastisk måde at spare på steder hvor du allerede køb.

Have det sjovt for billig (eller gratis). Mens at reducere dit personlige udgifter kan betyde skæring useriøst luksusforbrug ud af dit liv, behøver ikke du nødvendigvis at holde op med at have det sjovt hvis du forsøger at spare penge. Ændre din fritid vaner og rekreative aktiviteter til mere overkommelige dem kan du finde den perfekte balance mellem sjov og ansvar. Du kan blive overrasket over mængden af sjov du kan have for blot et par dollars, hvis du er ressourcestærke!

Her er en universel sandhed: Hvis du har penge i din checkkonto, du vil bruge den. Periode. Den hurtige vej til opbygning af besparelser starter med åbning af en separat opsparingskonto, så det er mindre muligt at uheld tilbringe din ferie penge på en anden sene online shoppingtur.

Endelig, kan du gøre noget godt med dine penge uden at ofre noget arbejde, eller nogen af din egen indtjening. Hvis du starter din shopping søgen på portalen Amazon Smile, vil Amazon donere 0,5 procent af den samlede købesum til dit valg af dets børsnoterede velgørende organisationer. Hvis du er glemsom sorteringen, gør denne Chrome-udvidelse sikker på du altid begynde på Amazon smil.

Ud over opsparingskonti er der forskellige grader af risiko du kan acceptere for nogle meget flotte gevinster. En af mine yndlings lav risiko/indsats og høje gevinst strategier investerer selv gavn, som jeg har nævnt et par gange før. Nedenfor er nogle målrettede artikler, som vil give dig masser af investeringsmuligheder, hvor du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Endelig ikke shop efter pris alene. Spørg venner og familie for deres anbefalinger. Kontakt din forsikring udenrigsministerium til at finde ud af, om de giver oplysninger om forbrugerklager opdelt efter firma. Arbejde med en forsikring professional, der tager tid til at besvare dine spørgsmål.