10 bedste måder at spare penge

Tilmelding til My Best Buy (Best Buy nye loyalitetsprogram) er helt gratis, og for hver $250 du bruger, vil du få $5 tilbage i certifikater. Du kan indløse dine belønninger på Best Buy eller online på som et medlem, vil du også nyde gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere, eksklusiv besparelser med særlige medlemmer kun tilbyder, tidlig adgang til specielle salgs- og meget mere. Spørg virksomhedens menneskelige ressourcer afdelingen at opdele hver af dine lønsedler mellem din opsparing og kontrol af regnskaber. Angive en bestemt procentdel automatisk at indbetale til din opsparing, så du er mindre tilbøjelige til at røre den, mens ud i baren. En anden bonus: renten er generelt højere for opsparingskonti, end de er til kontrol.

Hvis du endnu ikke har en bankkonto i dit navn, er dette det rigtige tidspunkt at få en. Der er mange banker, som tilbyder skræddersyede opsparingskonto for teenagere. Selvom kontoen vil blive overvåget af dine forældre, ville det være i dit navn. Det er jo det første skridt mod finansiel forsigtighed.

Motion, spiser sundt, får nok kvalitet søvn. Start nødlanding på vandet usunde vaner som rygning. At tage sikkerhedsforanstaltninger som vaske dine hænder og ikke skimping på rutinemæssig checkups. Tage denne tur til tandlægen. Disse trin kan hjælpe dig med at undgå alt fra snuse til noget større som en Rodbehandling. Det kan ikke lyde som en big deal, men selv mindre sundhedsmæssige betænkeligheder kan såre dine finanser. Du ønsker ikke at betale for en masse medicin og læge co-betaler.

Denne privatøkonomi tip er lig den foregående. Warren Buffett bor i et hus, han købte i 1957 for $31,500. Carlos Slim har boede i samme hus i mere end 40 år. Konstant forfølger ting behøver du sætter dig på en finansiel løbebånd, ikke en opadgående rulletrappe.

På et givet tidspunkt kæmper virksomheder for din opmærksomhed at gøre du tror, du har brug for noget, du ikke. Det er den moderne verden vi lever i. Være klar over, at reklamer og reklamer er der at overtale dig til at tænke, du har brug for noget, så du køber den. Bemærke dette og stoppe dig fra at tro det.

Cruise Tip #4 – være eventyrlysten! Prøv at udforske en port på din egen i stedet for at betale for et dyrt på shore udflugt. Du vil blive overrasket over hvor meget mere du kan fordybe dig i kultur og føle på stedet, hvis du kun holder åbent til hvad du måske opdage dine egne. Du kan også klare for dig selv når du er på kysten og book din egen ture! Hvis du foretrækker en guidet tur eller erfaringer, prøve booking direkte via en kreditor ved ankomst, som du vil springe den cruise linjer dyre mark-up. Carnival cruises gøre et ton af penge på disse dagture fra forskellige havne. Hvis du bestiller din dagsudflugt i den faktiske port direkte gennem en kreditor, vil du være sikker på at springe den oppustede cruise omkostninger tilbydes. Mange populære muligheder såsom natur, tequila smagning og pirat ture er tilgængelige for alle, ikke bare cruise gæster. Det er virkelig nemt at bestille alle disse udflugter på din egen!

Uanset hvor du befinder dig i din økonomiske liv, kan privatøkonomi eksperter Jane Barratt og Amanda Clayman hjælpe dig med at få styr på din økonomi og lægge fundamentet for din økonomiske fremtid. Hver uge, tilbyder de en ny spids, designet til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger om dine penge. De diskuterer de finansielle overvejelser omkring går tilbage til skolen, og sørg for du og din partner er finansielt kompatibel, går på Pension, at have et barn, afbetale lån og pasning af dit kæledyr. De forklarer også grundlæggende økonomiske begreber som økonomiske cyklusser, hvad de deler økonomi er, og hvordan til at administrere dine aktiver til cash ratio. Tune i hver fredag for en ny tip.