Anslå den alder du vil opnå finansielle uafhængighed og gå på Pension tidligt (brand)

Kvinder i Amerika har gjort enorme fremskridt i at forbedre deres samlede økonomiske udsigter og kløften indkomst med mænd. Mens opbygge sin opsparing startede hun bor på $25.000. Denne mand blev pensioneret i hans 30s og liv en forholdsvis normal lagt tilbage liv. Så en pensionist, der beslutter at arbejde et deltidsjob kan ikke blive pensioneret under din definition, men ville være under mine. Pensionering Start skal være før pensionering ende.

Uanset hvad du vælger, redegøre for hvor meget du ønsker at gemme hvert år, samt en ru dato du vil opnå økonomisk uafhængighed. Derudover præsenterer internettet os med pensionering regnemaskiner, konkurrerende udtalelser fra de gængse medier, finansielle doomsayers, uforudsigelige inflation og en bred fordeling af indkomst og forbrugsmønstre mellem læsere.

Diskant kickstarte min opsparing. I Canada hvis du investerer i kvalificeret canadiske selskaber, der betaler du et udbytte, du vil betale en nedsat afgift, end du ville på sige beskæftigelse eller interesse indkomst. Dette nummer er normalt baseret på 4% sikker tilbagetrækning sats – og brand bevægelse medlemmer forsøger at leve på dette for resten af deres økonomisk uafhængige liv.

Hvis du kan fortsætte med at tjene penge og spare op til alderdommen, samtidig med at reducere mængden af stress, som du behandler på daglig basis, vil du være i en meget bedre finansielle stilling senere, når du er klar til at gå på Pension. Finansielle uafhængighed på Pension tidligt betyder blot at skabe frihed og fleksibilitet i dit liv.

Men det forhåbentlig kan hjælpe dig med at forstå, hvordan ting som gemmer sats vil påvirke når du kan gå på Pension. En masse mennesker, brand er fast ejendom fyre, der tror huslejer er vejen at gå. Og en masse bogleheads tror der er en forskel mellem at være sparsommelig og leve under dine midler.

Læsning der har givet mig en god fornemmelse af pensionering indkomst behov til planlægningsformål samt lavere grænser. Ved at sætte ekstra penge mod besparelser eller afdrage gæld i stedet for store billet elementer, der øger dine faste udgifter, vil du være tættere på at nå økonomisk uafhængighed og når pensionsalderen før.

Det lyder måske som et uhyrligt forslag til nogen leve lønseddel til lønseddel, men kombinationen af sænke dit månedlige udgifter og udvikle nye indtægtsstrømme (aktiv eller passiv) kan gøre dette muligt. På det tidspunkt, bør jeg være økonomisk uafhængig, eller tæt nok, til komfortabelt støtte min familie med passiv indkomst, opsparing tilbagekøb og minimal deltidsarbejde på side forretninger, som jeg nyder.

FI startende med ikke bekymret om arbejde og til sidst RE (normalt et tidspunkt efter at have nået FI) når du er fortrolig med din opsparing. Til værelsesprisen besparelser, du kan se på det diagram, du ønsker skal tjene nok til at være økonomisk uafhængig hvis du var begyndt i dag.

Afhængigt af hvilket tidspunkt på pensionsordning, vil tilgang til at vedtage være forskellige. Den ideelle alder for pensionering er omkring fyrre fordi du er ung nok til at stadig nyde denne frihed. Hovedsagelig, de penge du har investeret og gemt giver dig nok igen at du ikke stole på en traditionel indkomst længere, dermed sigt finansielle uafhængighed.

Men vigtigste er din opsparing sats. (2) alder af pensionering. Derfor er mange mennesker, der arbejder mod brand starter ved først at betale ned deres realkreditlån, eller leve et bil-fri liv. Det kan være de mest administrationsvenlige besparelser på disse indstillinger, men selv denne plan, hvis startede tidligt nok vil sætte dig på ILDEN.

For at give en skræddersyet finansielle plan, er det nødvendigt at bede kunder om deres liv. Hvis du slående til førtidspensionering, er selv-sabotage. Du vil ønsker at følge med som vi diskutere måder Gem dine hårdt tjente dollars, øge din rigdom, og få dig økonomisk uafhængig og pensioneret tidligt… asap.

Når du finde ud af din opsparing hastighed, kan du få en fornemmelse af hvor tæt du er til økonomisk uafhængighed. Du er op for at spare hårdt at være økonomisk uafhængig, men måske du har anden gæld du transporterer eller ikke er villig til at foretage de ekstreme justeringer for at redde i et højere tempo.